Liefde

Love is an adventure

Tegenwoordig worden er veel foto's gemaakt, maar wanneer heb je nou echt mooie foto's van jullie samen? Foto's waarop jullie liefde voor elkaar te zien is? Ik leg jullie liefde op een spontane en ontspannen manier vast, zodat julllie er echt op staan zoals jullie samen zijn. In overleg kiezen we een locatie uit, dit kan binnen of buiten zijn. Misschien is er wel een locatie die voor jullie heel bijzonder is? Of leggen we jullie liefde vast in jullie eigen huis. Indien gewenst kan er tussendoor een outfitwissel plaatsvinden.

Zwangerschap

There is a miracle growing in you

Een super bijzondere tijd breekt aan, jullie verwachten een kindje! Of dit nu de eerste zwangerschap is of niet, die groeiende buik blijft altijd bijzonder. Hoe mooi zou het zijn om deze buik vast te laten leggen? De partner en eventuele broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom. Gemiddeld vindt de shoot plaats tussen de 32 en 36 weken zwangerschap, maar alles is mogelijk. In overleg kiezen we een locatie uit, dit kan binnen of buiten zijn, of allebei. Er zijn eventueel wat jurken aanwezig die je kan lenen mocht je dit willen. Indien gewenst kan er tussendoor een outfitwissel plaatsvinden.

Newborn

Van liefde komt niets dan lief

De tijd is daar, jullie kindje is geboren. Een bijzondere en hectische periode breekt aan. Alle clichés zijn waar, baby's groeien zo ontzettend snel. Ik geef jullie graag een herinnering aan deze bijzondere periode waarop jullie kindje nog zo klein is, want niets is schattiger dan een pasgeboren baby toch? Ik kom naar jullie thuis om jullie gezin vast te leggen. Ik leg jullie liefde voor elkaar vast, en alle kleine details van de baby. We nemen rustig de tijd, tussendoor kan het kindje getroost, verschoond of gevoed worden. Het liefst leg ik alles zo puur en natuurlijk mogelijk vast. Gemiddeld vindt de shoot plaats wanneer het kindje zo'n 10 dagen oud is, maar eerder of later is natuurlijk ook mogelijk. Een newbornshoot op een mooie buitenlocatie is ook mogelijk.

Familie

Today's little moments become tomorrow's precious memories

Liefdevolle foto's van jullie gezin zijn een mooi aandenken voor later. Hoe vaak sta je nu eenmaal samen met zijn allen op een foto? We spreken in overleg af op een locatie naar jullie keuze. Dit kan op een mooie plek natuur zijn of bij jullie thuis, een combinatie hiervan is ook mogelijk. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en lekker jezelf kunnen zijn zodat er een ongedwongen sfeer hangt. Terwijl jullie samen plezier hebben en met elkaar spelen, knuffelen en kroelen leg ik dit voor jullie vast. Zo maken we een mooie herinnering voor later.

Bruiloft

You will forever be my always

Jullie bruiloft, de mooiste dag van jullie leven! Ik ben dol op intieme bruiloften waarbij de liefde met elkaar gevierd wordt. Ik leg graag jullie liefde en de sfeer van jullie dag vast. Stuur een berichtje voor meer informatie.

    © 2020 BY ANOUK VAN DONGEN PHOTOGRAPHY