Tegenwoordig worden er veel foto's gemaakt, met de telefoon of een selfie tussendoor. Maar wanneer heb je nou echt mooie foto's van jullie samen? Foto's waarop jullie liefde voor elkaar te zien is? Vaak zijn er belangrijke gebeurtenissen, zoals een huwelijk of zwangerschap nodig om een fotoshoot te boeken, maar jullie liefde voor elkaar is al reden genoeg om een mooie herinnering te maken. 

Ik leg jullie liefde op een spontane en ontspannen manier vast, zodat jullie er echt op staan, zoals jullie samen zijn. In overleg kiezen we een locatie uit, dit kan binnen of buiten zijn. Misschien is er wel een locatie die voor jullie heel bijzonder is? Of leggen we jullie liefde vast in jullie eigen huis. Indien gewenst kan er een outfitwissel plaatsvinden. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot. 

Love is an adventure

There is a miracle growing in you

Een super bijzondere tijd breekt aan, jullie verwachten een kindje! Dit is een grote gebeurtenis die jullie leven voor altijd zal veranderen. Of dit nu de eerste zwangerschap is of niet, die groeiende buik blijft altijd bijzonder. Hoe mooi zou het zijn om deze buik en periode in jullie leven vast te laten leggen? De partner en eventuele andere kinderen zijn natuurlijk ook welkom! Deze mooi gebeurtenis is er een van het hele gezin. 

Gemiddeld vindt de shoot plaats tussen de 32 tot 36 weken van de zwangerschap, maar eerder of later kan natuurlijk ook als dit je voorkeur heeft. In overleg kiezen we een locatie uit, dit kan binnen of buiten zijn. Er kan tussendoor gewisseld worden van kleding. Er is een klantgarderobe aanwezig met diverse zwangerschapsjurken, deze kunnen bij bepaalde pakketten geleend worden, mocht je dit willen. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot. 

Van liefde komt niets

dan lief

De tijd is daar, jullie kindje is geboren. Een bijzondere en hectische periode breekt aan. Alle clichés zijn waar, baby's groeien zo ontzettend snel. Ik geef jullie graag een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode waarbij jullie kindje nog zo klein is, want niets is schattiger dan een pasgeboren baby toch? Ik kom naar jullie thuis om jullie gezin vast te leggen. Ik leg jullie liefde voor elkaar vast en alle kleine details van de baby. We nemen rustig de tijd, tussendoor kan jullie kindje getroost, verschoond of gevoed worden. Het liefst leg ik alles zo puur en natuurlijk mogelijk vast. 

Gemiddeld vindt de shoot plaats wanneer het kindje zo'n 2-3 weken oud is, maar eerder of later is natuurlijk ook mogelijk. Het is maar net wat jullie voorkeur heeft. Een newbornshoot op een mooie buitenlocatie is ook mogelijk.

Wil je een newbornshoot boeken? Neem dan op tijd in de zwangerschap contact met mij op om een plekje in mijn agenda te reserveren, zo ben je zeker van een plek. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot. 

Today's little moments become tomorrow's precious memories

Liefdevolle foto's van julie gezin zijn een mooi aandenken voor later. Hoe vaak sta je nu eenmaal mooi met zijn allen op de foto? Kinderen veranderen en groeien zo ontzettend snel. Ik raad ieder gezin aan om één keer per jaar foto's te laten maken om hier even bij stil te staan en een mooie herinnering voor later te maken. 

We spreken in overleg af op een mooie locatie, dit kan op een mooie plek in de natuur zijn of bij jullie thuis. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en lekker jezelf kunnen zijn, zodat er een ongedwongen sfeer hangt. Terwijl jullie samen plezier hebben en met elkaar spelen, knuffelen en lachen, leg ik dit voor jullie vast. Zo zetten we samen de tijd even stil en maken we een mooie herinnering voor later. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot. 

You will forever be my always

Jullie bruiloft, de mooiste dag van jullie leven! Ik ben dol op intieme bruiloften waarbij de liefde met elkaar gevierd wordt. Ik leg graag jullie liefde, alle emoties en belangrijke momenten, de sfeer en alle details van jullie dag vast.

Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen het bruidspaar en de fotograaf, die is er immers toch de hele dag bij. Daarom is het altijd mogelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen om elkaar eerst beter te leren kennen.

Stuur me een berichtje voor meer informatie.

Every birthday counts, especially the first one

Wat gaat dat eerste babyjaar toch snel, wat groeien en ontwikkelen die kleintjes hard. De eerste verjaardag is een bijzondere mijlpaal om uitgebreid bij stil te staan. Een cakesmash is een leuke manier om dit te vieren en voor altijd te vereeuwigen. Ik combineer dit vaak met een melkbadje, zodat we nog kunnen wisselen qua achtergrond van de foto's. Dit is natuurlijk ook super schattig.

De cakesmash vindt plaats bij mij thuis in de studio, op een buitenlocatie is ook mogelijk.

In overleg spreken we de kleuren en decoratie af, ik houd zelf van een meer 'neutrale' cakesmash zodat alle aandacht naar jullie kindje gaat. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot. 

Follow me on instagram

    © 2020 BY ANOUK VAN DONGEN PHOTOGRAPHY