About me

Hoi, ik ben Anouk, 28 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in de omgeving van Breda. Mijn grote passie is fotograferen, hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt. 

 

Ik ben altijd al dol geweest op foto's en mooie plaatjes. Aan een foto kleven vaak mooie herinneringen en emoties. Ik ben van mening dat je nooit teveel foto's kan hebben. Die ene foto kan je terugbrengen naar een bijzondere periode waarmee je weer even terug in de tijd kunt. In mijn foto's vind ik het belangrijk om warmte, connectie en liefde vast te leggen. Het liefst zo spontaan mogelijk.

 

Als fotograaf hoop ik mensen een mooie herinnering aan een liefdevolle periode of moment te kunnen geven. Ik fotografeer het liefst in een ontspannen sfeer zonder dat er geposeerd wordt. Gewoon zoals jullie écht zijn, naar elkaar kijken, lachen, knuffelen & spelen. Dan ontstaan de mooiste foto's. Kun jij je hierin vinden? Stuur dan zeker een berichtje.

Wat random weetjes over mij

- Ik ben een echte koukleum, je vindt me vaak in een trui en met een kop thee

- Mijn quilty pleasure is reality-tv kijken en foute muziek luisteren

- Ik ben een echte perfectionist, vaak fijn, maar dit kan me ook in de weg zitten

- Naast fotograferen houd ik ook van styling, zoals interieur of kleding. Mocht je vragen hebben over kleding tijdens de shoot, ik denk graag mee. Leuk!

- Ik ben erg geduldig

- Ik vind dat mooie herinneringen een plekje in huis verdienen en heb dan ook overal veel lijsten staan en hangen met mooie foto's of herinneringen

- Ik kan enorm genieten van een mooie zonsopkomst of zonsondergang, mijn handen kriebelen dan om te gaan fotograferen

Follow me on instagram

    © 2020 BY ANOUK VAN DONGEN PHOTOGRAPHY